Koruyucu Aileler iftarda biraraya geldi

Muğla Valisi Amir Çiçek eşi Hülya Çiçek ile birlikte Muğla'daki koruyucu ailelerle iftarda bir araya geldi.Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya...

Koruyucu Aileler iftarda biraraya geldi

Muğla Valisi Amir Çiçek eşi Hülya Çiçek ile birlikte Muğla'daki koruyucu ailelerle iftarda bir araya geldi.

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek'in yanı sıra Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, il Müftüsü Abdurrahman Koçak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İlkay Türkoğlu Koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

Koruyucu ailelerle ve çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, iftar sonrasında aileler ile bir süre sohbet etti.

Ramazan ayında yardımlaşma, dayanışma, sevgi ve saygı gibi davranışların pekiştiğini belirten Vali Çiçek; " Bu mübarek Ramazan ayında koruyucu ailelerimizle, çocuklarımızla, engelli vatandaşlarımızla ve şehit ailelerimizle iftarda aynı sofrada olmaktan dolayı çok mutluyum." dedi.

Koruyucu ailelerin annesi ve babası olmayan çocuklara sevgi, şefkat ve merhamet göstererek ulvi bir görevi üstlendiklerini belirten Vali Çiçek, sevginin önemine değinerek; " Kalplerimizdeki sevgiyi davranışlarımıza yansıtırsak hem kendimizle hem de çevremizle daha iyi sevgi ve gönül bağını kurarız. Devletimiz kimsesiz çocuklarımızın her zaman yanında ve onların tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Fakat sizler çocuklarımızın aile sıcaklığı içerisinde yaşaması, topluma da daha sağlıklı bireyler yetiştirmek gayreti içerisindesiniz. Bu noktada koruyucu aile olmak büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. " diye konuştu

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.