Köpekler, 85 koyunu telef etti

Bodrum ilçesinde bir ahıra giren köpekler, 85 koyunu boğarak öldürdü.Yalıkavak Mahallesi Küdür mevkisi Asarlık bölgesinde bulunan bir ahıra dalan 2 köpek, 85 koyunu boğarak öldürdü, 10 koyunu ise yaraladı. Sabah koyunlarını...

Köpekler, 85 koyunu telef etti

Bodrum ilçesinde bir ahıra giren köpekler, 85 koyunu boğarak öldürdü.

Yalıkavak Mahallesi Küdür mevkisi Asarlık bölgesinde bulunan bir ahıra dalan 2 köpek, 85 koyunu boğarak öldürdü, 10 koyunu ise yaraladı. Sabah koyunlarını otlatmak için ahıra giren Salih Cömert (70), hayvanlarının telef olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Ahırdaki saldırgan köpeklere yaklaşmayan Salih Cömert, oğlu Ramazan Cömert’i çağırdı. Köpekleri ahırdan çıkaran Ramazan Cömert, gördüğü manzara karşısında şoka girdi. Olayı polise ve zabıtaya haber veren Cömert ailesi, daha sonra koyunlar için tutanak tutturdu.

Ölen koyunların çoğunun hamile olduğunu söyleyen Ramazan Cömert, "Sabah babam koyunları otlatmak için ahıra geldi, koyunların telef olduğunu gördü. Beni aradı, tutanak tutup fotoğraflarını çektik. Bir çok koyun hamileydi. Bazı kuzular ise annesiz kaldı. Yavru kuzulara biberonla bakmaya çalışıyoruz. 10’a yakın koyunumuz yaralı, onları da iyileştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.