KOMİTELERİN SEKTÖR ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

MUTSO bünyesinde faaliyetlerini sürdüren 11’inci Meslek Komitesi, üye ziyaretleri kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, matbaa/kırtasiye/özel eğitim...

KOMİTELERİN SEKTÖR ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

MUTSO bünyesinde faaliyetlerini sürdüren 11’inci Meslek Komitesi, üye ziyaretleri kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, matbaa/kırtasiye/özel eğitim kurumları sektörünü içinde barındıran 11’inci Meslek Komitesi, Niyazibey Matbaa, Hamle Matbaa, Açı Özel Eğitim Kursu ile Hedef Kırtasiye işletmelerine bir dizi ziyarette bulundu. 24 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Komite Başkanı Hüseyin Özgül, Komite Üyeleri Ferudun Öztürk, Yusuf Çetin ile İsmail Günay hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan şunları kaydetti: “Muğla Ticaret ve Sanayi Odası A kalite sınıfında akredite bir oda. Bu kapsamda bizler sizlerin sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturmak adına üye ziyaretlerini önemsiyoruz. Kentsel sit alanlarını turizme kazandırmak için belli çalışmalara başladık. Bunun için belli kurum ve kuruluşların ve tabiki sizlerin destekleri çok önemli. İçinde bulunduğumuz ekonomik krizden ortak akıl ve fikirler sonucunda çıkacağımıza inancım tamdır.”

11’inci Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Özgül ise açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “11’inci Meslek Komitesi matbaa, kırtasiye, özel eğitim kursları vb. sektörleri bünyesinde barındırmakta. Komiteler, odanın çalışmalarına yön vermek, sizleri sektörde temsil etmek, yaşadığı sorunları dinlemek, ilgili yerlere aktarmak ve çözüme kavuşturmak için çalışıyor.”

Ziyaretlerde üyeler ile sektörün çözüm bekleyen sorunları, sorunların çözümünde Odadan beklentileri ve komitelerin daha aktif ve etkili çalışması için görüş ve önerilerde bulunuldu.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.