Kökten, Bakan Zeybekçi’yi güreşlere davet etti

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’yi Muğla’da yapılacak olan yağlı pehlivan güreşlerine davet etti.AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile bir dizi görüşmelerde...

Kökten, Bakan Zeybekçi’yi güreşlere davet etti

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’yi Muğla’da yapılacak olan yağlı pehlivan güreşlerine davet etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile bir dizi görüşmelerde bulundu. Muğla’da yapılması planlanan hizmetler ve ülkedeki ekonomik gelişmelerle ilgili görüşmelerde bulunan Milletvekili Hasan Kökten, Bakan Zeybekçi’yi 9 Ağustos’ta Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi Menteşe Mahallesi’nde bu yıl 23. kez yapılması planlanan Yağlı Pehlivan güreşlerine davet etti.

Muğla’nın Kavaklıdere İlçesinde yapılan ve Egenin Kırkpınarı olarak adlandırılan güreşlerin bu yılda büyük bir heyecan içinde geçeceğini görüşmede dile getiren AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, “Sayın Bakanım sizi güreşlerimizde görmek isteriz” dedi.(İHA)

Ekonomik Bakanı Zeybekçi, kendisine yapılan davet için teşekkür ederek, Muğla’nın kendileri için ülkedeki diğer iller gibi önemli olduğunu ve güreşlere katılmaya çalışacağını söyledi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.