Koçar Mermer’de mutlu gün

Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesinde Mermer sektörü ve güneş enerjisi alanında faaliyet göstererek yüzlerce kişiye istihdam sağlayan, Koçar mermer kardeşlerinden Ayşe Muammer Koçar çifti, Avukat kızları İmren’i Gülsüm...

Koçar Mermer’de mutlu gün

Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesinde Mermer sektörü ve güneş enerjisi alanında faaliyet göstererek yüzlerce kişiye istihdam sağlayan, Koçar mermer kardeşlerinden Ayşe Muammer Koçar çifti, Avukat kızları İmren’i Gülsüm Erdal İnce ailesinin oğulları Hakan ile evlendirdi.

Düğün Törenleri, Perşembe günü Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesinde Kapalı Düğün salonunda yemekli kına yakma, Cuma günü yine Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesi Yeşilvadi Tesislerinde davetlilere yemek, aynı gün akşam 15 Temmuz Şehitler Parkında düğün olarak yapıldı.

Yörede tanınmış ve herkes tarafından sevile sayılan aile olan koçar ailesinde konukları Ayşe Muammer Koçar çifti kapıda karşılayarak katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Düğüne katılan konuklar; “ Koçar Mermer yöremiz için bir şans gibidir, başı sıkışana yardımcı olurlar yüzlerce kişiye de iş veriyorlar ayrıca mütevazi kişilikleri ile saygı görüyorlar. Allah torunlarını göstersin’ şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.