Kocabıyık aday adaylığına açıkladı

Mustafa AktaşYatağan’da Eski Maden-İş Sendikası başkanı ve Yeşilay Derneği Başkanı İbrahim Kocabıyık AK Partiden Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Ve Dilekçesini İlçe Başkanı Ali Tekin’e sundu.AK Parti...

Kocabıyık aday adaylığına açıkladı

Mustafa Aktaş

Yatağan’da Eski Maden-İş Sendikası başkanı ve Yeşilay Derneği Başkanı İbrahim Kocabıyık AK Partiden Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Ve Dilekçesini İlçe Başkanı Ali Tekin’e sundu.

AK Parti İlçe binasında yapılan açıklamaya İl Başkan yardımcılarından Mustafa Çelebi, Can Çimen, İlçe Başkanı Ali Tekin, Kadın ve gençlik kolları yöneticileri eski ilçe başkanları ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Ali Tekin, yaptığı konuşmada, Burada Sayın İbrahim Kocabıyık abimizin aday adaylını açıklaması dolaysıyla bulunuyoruz. Ak Parti iktidarı halkımızı daha müreffeh bir yaşam sunmak için çalışmaktadır. Artık Hedefimiz Yatağan belediyesini kazanmak ve Yatağan’a hak ettiği hizmeti vermektir’ dedi.

İbrahim Kocabıyık’da yaptığı açıklamada şunları söyledi. ‘Daha önce Belediye Başkanı adayı oldum dar alanda mücadele ettim. Partim uygun görürse bu defa geniş alanda mücadele edip Yatağan’a hak ettiği güzel hizmetler vermek için aday adayı oldum. Sayın Cumhur Başkanımızın desteği Yatağan’ın kalkınması AK Parti ile olacaktır’ hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.