Kızılay Ramazan’da da sevindiriyor

Türk Kızılayı Muğla Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayında “Ramazan’ı bu hilalin altında paylaşalım” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor.Kampanya kapsamında ihtiyaç...

Kızılay Ramazan’da da sevindiriyor

Türk Kızılayı Muğla Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayında “Ramazan’ı bu hilalin altında paylaşalım” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor.

Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara Gıda Kolisi ulaştıran Türk Kızılayı Muğla Şubesi, bu yılda ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Muğla Kipa Mağazasında hayırsever vatandaşların bağışları kabul ediliyor.

Kampanyada Muğla Kipa tarafından özenle hazırlanmış, 34,90 TL den 74,90 TL ye kadar 3 ayrı pakette yardım kolilerinin satışa sunulduğunu belirten Şube Başkanı Bülent Karakuş; “Gıda Kolisi Kampanyamız ile Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere farklı içerik ve bedellerde hazırlanan gıda kolilerini yardımseverlerimiz satın alacak, biz de onlar adına bu gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Hayırsever vatandaşlarımız alışveriş yaptıkları sırada bu paketlerden birisini alıp, ücretini mağazaya ödedikten sonra Gıda Kolisini mağazada bulunan Kızılay standına teslim ediyor. Stantta bulunan Kızılay görevlisi paketleri makbuz keserek teslim alırken hayırsever vatandaşımıza da teşekkür belgesini takdim ediyor. Siz hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile toplanan Gıda Kolileri Şube Başkanlığımız tarafından gerçek ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaştırılıyor. Bu yılda Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanlığı olarak yürüttüğümüz kampanyamızda Alan El ile Veren Eli birleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Duyarlı halkımızın, iyilik yolunda yürüyen tüm hayırseverlerimizin gıda kolisi bağışlarını bekliyoruz.” Dedi.

Karakuş şunları ekledi: “Ayrıca Şube Başkanlığımızdan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kabul edilen Fitre ve Zekat bağışları ile ekonomik durumu iyi olan hayırseverlerimizin dini vecibelerini yerini getirmelerini sağlarken, bağışlarının da doğru adreslere ulaşmasına vesile olacağız.”

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.