Kırkpınar’ın rövanşı Seydikemer’de

2014 Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde finalde kozlarını paylaşan Fatih Atlı ve İsmail Balaban bu kez Seydikemer’de; Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde kozlarını paylaşacak. Orhan Okulu, Osman Aynur, Ali Güngör Ekin gibi 22...

Kırkpınar’ın rövanşı Seydikemer’de

2014 Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde finalde kozlarını paylaşan Fatih Atlı ve İsmail Balaban bu kez Seydikemer’de; Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde kozlarını paylaşacak. Orhan Okulu, Osman Aynur, Ali Güngör Ekin gibi 22 başpehlivanın güreş tutacağı organizasyona tüm güreş severleri davet eden Belediye Başkanı Yakup Otgöz, güreşlerde 400’ün üzerinde başpehlivanın kispet giyeceğini müjdeledi.

Bu yıl Kırkpınar’da finale çıkan iki güreşçi Fatih Atlı ve İsmail Balaban Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde rövanşa çıkıyor. Yine 2006 yılında Kırkpınar’ın başpehlivanı olan Osman Aynur’un yanı sıra bu yıl Kırkpınar finalistlerine er meydanlarını şenlendiren Orhan Okulu ile Ali Güngör Ekin, Hasan Cengiz, İsmail Koç, Salih Dorum, Ramazan Bircan, Mustafa Kemal Karaboğa, İbrahim Çoraman, Bayram Erkan, Ramazan Yarar, Ali Gökçen, Enver Erişti, Mükerrem Kıyı, Hakan Çalışır, Yüksel Kalay, Hasan Gündoğdu, Mehmet Selvi, Hüseyin Demir, Hüseyin Çetin gibi tecrübeli isimler Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde kispet giyecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yakup Otgöz, iyi bir güreş olması pehlivanların iddialı olması gerektiğine vurgu yaparak “Halkımız her şeyin en iyisine layık. B yüzden Kırkpınar’ın en önemli güreşçilerini Seki’ye getiriyoruz. Tüm halkımızı bu Pazar Seki’ye bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.