KILIÇDAROĞLU'DAN SÜPRİZ ZİYARET

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mumcular beldesinde davetsiz misafir olarak düğüne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gelin ve damadı şok etti.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tatil için geldiği Bodrum'un...

KILIÇDAROĞLU'DAN SÜPRİZ ZİYARET

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mumcular beldesinde davetsiz misafir olarak düğüne katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gelin ve damadı şok etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tatil için geldiği Bodrum'un Mumcular beldesinde bir düğüne sürpriz misafir olarak katıldı. Bir anda karşılarında Kılıçdaroğlu'nu gören gelin ve damat şoka girdi. Geline altın takan Kılıçdaroğlu düğüne gelen misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. Düğüne gelen vatandaşlarla teker teker fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu keşkek yemeyi de ihmal etmedi.

Bayramın 1’ci günü İzmir'in Seferihisar ilçesinden eşi ile birlikte Bodrum'a geldiği öğrenilen Kılıçdaroğlu'na İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ile birlikte köy ziyaretlerinde bulundu. Mazı köyüne giden ve akşam saatlerine kadar köy kahvesinde köy halkı ile vakit geçiren Kılıçdaroğlu daha sonra Mumcular beldesine geçti. Belde de bulunan bir kahvehaneye giren CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu önce kahvede oturan vatandaşlara selam verdi. Bir anda karşılarında Kılıçdaroğlu’nu gören belde halkı şaşkına döndü. Bir çay söyleyerek kahvede oturan CHP Genel Başkanının etrafı kahvehanede oturan halk tarafından çevrildi. Mumcular belediye başkanı Birol Aydın’da kahvehaneye gelerek Kılıçdaroğlu’na hoş geldiniz dedi. Bir müddet kahvede oturup halk ile konuşan Kılıçdaroğlu daha sonra Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın’ın daveti üzerine belde de bulunan bir düğüne katıldı. 29 yaşındaki Engin Erol ve 20 yaşındaki Hatice Erol çiftinin düğün törenine katılan Kılıçdaroğlu önce vatandaşlar ile selamlaştı. Bir anda karşılarında Kılıçdaroğlu’nu gören gelin ve damat ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ne yapacaklarını şaşıran gelin ve damat Kılıçdaroğlu ile bol bol fotoğraf çektirdi. Takısını da yanında getiren Kılıçdaroğlu geline bir tam altın takmayı da ihmal etmedi.

Düğüne gelen misafirler ise halay çekmeyi bırakıp Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirme yarışına girdi. Herkesle teker teker selamlaşan düğüne gelen misafirlerle de bol bol fotoğraf çektirdi. Kılıçdaroğlu getirilen keşketende yemeyi ihmal etmedi. Bir süre düğünde oturan Kılıçdaroğlu daha sonra düğünden ayrılarak Bodrum merkeze indiği öğrenildi. Pazar gününe kadar Bodrum’da tatil yapacağı söylenen Kılıçdaroğlu eşi ile birlikte Bodrum’daki birçok köyleri gezdiği belirtildi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.