Kıbrıs Gazisi Astsubay anıldı

Yatağan Cumhuriyet Mahallesinde oturan Kıbrıs Gazisi Emekli astsubay Akın Uğur’un 52. gün mevlidi büyük bir katılımla okundu.Yatağan’da DSP İlçe Başkanlığı yapmanın yanı sıra yerel gazetelerde yazı yazması,  şiir...

Kıbrıs Gazisi Astsubay anıldı

Yatağan Cumhuriyet Mahallesinde oturan Kıbrıs Gazisi Emekli astsubay Akın Uğur’un 52. gün mevlidi büyük bir katılımla okundu.

Yatağan’da DSP İlçe Başkanlığı yapmanın yanı sıra yerel gazetelerde yazı yazması,  şiir yazması, Atatürk sevgisi ile   öne çıkan ve herkes tarafından sevilin birisi olan merhum   Kıbrıs Gazisi Emekli Astsubay Akın Uğur’un 52. gün mevlidi evinin önünde yemekli olarak büyük bir katılımla okundu.

74 Yaşınsa 52 gün önce vefat eden Akın Uğur’un eşi Vacide Uğur, oğulları Kamil ve Osman Uğur; “Gerek ölümünde gerekse 52 hayrımıza Yatağan yöneticileri ve halkı çok ilgi gösterdi .Allah hepsinden razı olsun onlara çok teşekkür ediyoruz haklarını helal etsinler” dediler.

Kıbrıs Gazisi Emekli astsubay Akın Uğur’u yakından tanıyan arkadaşları da; “Akın gerçekten kendini aşmış Atatürkçü, çağdaş,  atılgan girişken becerikli, biriydi onu unutmamız mümkün değil. Allah Rahmet eylesin” şeklinde konuşarak arkadaşlarını andılar.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.