Kemal Özler adaylığını açıkladı

Yatağan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 22 Kasım Çarşamba günü yapılacak olan Olağan İlçe Kongresinde aday belli oldu. TKİ kurumundan emekli olan bir önceki seçimde de aday olan Kemal Özler.Aday tanıtım toplantısı İlçe binası...

Kemal Özler adaylığını açıkladı

Yatağan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 22 Kasım Çarşamba günü yapılacak olan Olağan İlçe Kongresinde aday belli oldu. TKİ kurumundan emekli olan bir önceki seçimde de aday olan Kemal Özler.

Aday tanıtım toplantısı İlçe binası önünde yapıldı, Burada konuşan Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, “Birliğimiz hakkında kimse kötü bir yorum yapmasın. Biz artık birleştik, akıllandık” dedi.

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, İlçe Başkanı Kamil Genek ve partililerin katıldığı toplantılı coşkulu geçti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Kamil Genek, 10 yıl boyunca ilçe başkanı olarak hizmet ettiği partisine bundan sonra partinin bir neferi olarak hizmet edeceğini söyledi. Kendisine bugüne kadar destek veren herkese teşekkür eden Genek, yeni yönetime şimdiden başarılar diledi.

İl Başkanı Mürsel Alban da, artık birlik ve beraberlik zamanı’ diyerek, partiye hizmetlerinden dolayı Genek ve yönetimine teşekkür ederek, 22 Kasım’da gerçekleştirilecek kongrede yönetime gelecek yeni yönetime başarılar diledi.

“CHP’yi yıpratmamamız lazım” diyen Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, birlik ve beraberlik mesajı vererek; “ Artık Yatağan’daki gemi yol almaya başlamıştır. Kesinlikle eskiden olduğu gibi dedikodulara ve birbirimize olan hasımane duygulara izin vermeyeceğiz. Kongremiz büyük bir olgunluk içerisinde geçecektir. Bizim bu birliğimizi gören kimse pişen aşa su katmasın. Partimizin Yatağan’daki iktidarının devam etmesi için elimizden gelenin yapılması gerekiyor” diye konuştu.

Işık, CHP’ye ve Yatağan’a hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin altını çizerek; “Yatağan’da çok şeyler değişti, değişmeye de devam edecektir. Artık biriz, iri olacağız, diri olacağız. Birliğimiz hakkında kimse kötü bir yorum yapmasın. Biz artık birleştik, akıllandık. Biz artık partimizi iktidara götürmek istiyoruz. Kamil kardeşimle 10 yıl birlikte çalıştık. İyi ve kötü günlerimiz oldu. Ama hiçbir zaman yılmadık ve partimizin bayrağını dalgalandırdık. Bundan sonra da Kemal kardeşimizle devam edeceğiz” dedi.

2015 yılındaki CHP İlçe Kongresinde aday olduğunu kazanamadığını ama partiye küsmediğini açıklayan Kemal Özler ise; “ Özler, “CHP artık iktidara talip, Verilen görev, ağır bir görev ve önümüzde zor bir süreç var. Bunun için partide birlik ve beraberlik havasının olması lazım. Tüm partiler, önümüzdeki süreç için stratejilerini belirliyor. AK Parti bile artık ‘Atatürkçüyüm’ demeye başladı. Hedefimiz belli yarın seçim olacakmış gibi çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.