Kaza yerinde can pazarı yaşandı

Marmaris-Datça karayolunda meydana gelen kaza sonrası kaza yerinde adeta can pazarı yaşandı. İki aracın çarpışması nedeniyle meydana kalan kazada 4 kişi araçta sıkıştı. Yaralılar araçtan güçlükle çıkarılırken, sağlık...

Kaza yerinde can pazarı yaşandı

Marmaris-Datça karayolunda meydana gelen kaza sonrası kaza yerinde adeta can pazarı yaşandı. İki aracın çarpışması nedeniyle meydana kalan kazada 4 kişi araçta sıkıştı. Yaralılar araçtan güçlükle çıkarılırken, sağlık ekipleri de bu sırada zamanla yarıştı.

Marmaris Datça Karayolunda meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası kaza yerinde adeta can pazarı yaşandı. Araçta sıkışan 4 kişi İtfaiye ekiplerinin çalışması ile çıkarılabildi. Bu sırada da sağlık ekipleri yaralıların hayatta kalabilmesi için canhıraş adeta zamanla yarış ettiler.

Marmaris - Datça karayolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Datça yönünden gelen Nehmet D’nin kullandığı 48 SP 064 plakalı araç ile Marmaris’ten Datça yönüne giden Yakup T.’nin kullandığı 17 HP 532 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine 112 Acil Müdahale ambulansları, jandarma, trafik ekipleri ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, araçta sıkışan 4 kişi Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Yaralılar sağlık kuruluşlarına sevk edildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.