Kayra Sezgin 2’inci oldu

Akdeniz ülkelerinin katılımıyla her yıl düzenlenen Akdeniz Ülkeleri Karate Şampiyonası’nın 26’ncısı, 16-17 Eylül tarihleri arasında Fas’ın Tangier kentinde 11 ülkenin katılımı ile gerçekleştirildi.Tangier Spor Salonu’nda...

Kayra Sezgin 2’inci oldu

Akdeniz ülkelerinin katılımıyla her yıl düzenlenen Akdeniz Ülkeleri Karate Şampiyonası’nın 26’ncısı, 16-17 Eylül tarihleri arasında Fas’ın Tangier kentinde 11 ülkenin katılımı ile gerçekleştirildi.

Tangier Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda Türkiye, 6 altın, 7 gümüş ve 12 bronz kazanarak toplamda 25 madalya ile genel klasmanda üçüncü sırayı elde etti.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı sporcusu Kayra Sezgin milli takım adına yarıştığı Akdeniz Ülkeleri Karate Şampiyonasın da ikinci olarak bir büyük başarıya daha imza atmış oldu .

Ekim ayında katılacağı dünya şampiyonası hazırlıklarına ara vermeden devam eden Kayra Sezgin; ‘”ay yıldızlı bayrağımızı dünya şampiyonasında dalgalandırmak için gün sayıyorum’’ dedi .

Başarılı sporcunun antrenörü Fatih Uzunlulu ise; “ Kayra nın başarısı ile hepimiz bir kez daha gurur duyduk , daha bir çok başarıya imza atacağına eminim. Hedefimiz dünya şampiyonluğu . Çok çalıştık,çok emek verdik. Kayra’ nın dünya şampiyonasın da elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim.’’ Dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.