Kaymakamlıkta Anlamlı Kutlama

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ‘nda görevli bayan personellerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada olduğu gibi...

Kaymakamlıkta Anlamlı Kutlama

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ‘nda görevli bayan personellerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada olduğu gibi Ülkemiz genelinde de birbirinden anlamlı ve farklı etkinliklerle kutlandı. Kutlamalardan birisi de Menteşe Kaymakamlığı ‘nda gerçekleştirildi. Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ‘nda görevli bayan personellerini makamında kabul etti. Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından özel olarak hazırlatılan yaş pastayı bayan personeller ile beraber kesen Kaymakam Yıldız, ardından yine özel olarak hazırlattığı ve karanfillerden oluşan çiçekleri takdim etti.

İkramlarında bulunulduğu ziyarette Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi Amiri Can Kurt da hazır bulundular.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.