Kaymakam Polislerle pasta kesti

Türk Polis Teşkilatı 'nın 173. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Menteşe 'nin sevilen ve başarılı kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü 'nü ziyaret ederek, özel olarak hazırlanmış pastayı polisler ile...

Kaymakam Polislerle pasta kesti

Türk Polis Teşkilatı 'nın 173. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Menteşe 'nin sevilen ve başarılı kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü 'nü ziyaret ederek, özel olarak hazırlanmış pastayı polisler ile beraber keserek polis günlerini kutladı.

Türk Polis Teşkilatı 'nın 173. Kuruluş Yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Muğla ili ve ilçelerinde de birbirinden farklı etkinliklerle kutlandı. Söz konusu kutlamalardan birisi de Muğla 'nın Menteşe İlçesinde gerçekleştirildi. Menteşe 'nin sevilen ve başarılı kaymakamı Caner Yıldız,Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü 'nü ziyaret ederek buradaki polislerin tek tek polis günlerini kutladı. Ziyarette Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz 'ın makam odasında polislerle sohbet etme fırsatı da bulan Kaymakam Caner Yıldız; Türk Polis Teşkilatı mensuplarının kuruluşlarının 173. Yıl Dönümünü gururla kutladıklarını belirterek, daha nice 173 yıllar kutlamayı temenni ettiklerini dile getirdi. Kaymakam Yıldız ayrıca Menteşe İlçesinde vatandaşın can ve mal güvenliğinin en üst seviyede olduğunu belirterek, bu başarıda polis ve jandarma teşkilatı mensuplarının birlik ve beraberlik içerisinde, çağın gereklerine uygun bir şekilde özverili bir şekilde çalışmalarının katkısının büyük olduğunu söyleyerek her iki teşkilatın mensuplarına da teşekkür etti.

Hatıra fotoğraflarının da çektirilip ikramların bulunulduğu ziyarette Muğla Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Karar, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi Amiri Adil Haçan ve Grup Amiri Sercan Şimşek de hazır bulunurlarken, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından özel olarak hazırlatılan ve üzerinde polis logosunun bulunduğu yaş pasta polisler ile beraber kesildi. Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin bu anlamlı ziyaretten dolayı son derece mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.