Kaymakam halkın ayağına gidiyor

Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, beraberinde, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve daire amirleriyle birlikte Mahalle toplantıları yapın vatandaşın her sorununa çözmek için elinden geleni yapıyor.İçişleri Bakanlığı’nın...

Kaymakam halkın ayağına gidiyor

Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, beraberinde, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve daire amirleriyle birlikte Mahalle toplantıları yapın vatandaşın her sorununa çözmek için elinden geleni yapıyor.

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge kapsamında belirli aralıklarla düzenlenen “Vatandaş Buluşması” toplantısı, Yatağan ilçesine bağlı Akyol Mahallesi’ndeki bir kahvehanede gerçekleştirilen toplantıyla sürdü.

Vatandaşların her türlü istek, öneri, sorun ve şikayetlerini birebir doğrudan temas kurmak suretiyle ilgili kurumlar tarafından değerlendirilip en kısa zamanda çözüm yollarının aranması amacı ile gerçekleşen “Vatandaş Buluşması” toplantı, Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bilgiç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Ocak, Mahalle Muhtarı Berkay Günay, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ve temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla düzenlendi.

Kaymakam Çiçek, burada yaptığı konuşmada, göreve başladığı bir aylık sürede ilçe merkezinde başlattıkları “Vatandaş Buluşması” toplantılarının Akyol Mahallesi’ndeki toplantıyla tamamlandığını söyledi.

Her mahallenin sorunları ve ihtiyaçları olduğunu ve bunların yerinde dinlemenin daha verimli sonuçlar alınmasını sağladığını kaydeden Çiçek, “Doğrudan devlet olarak vatandaşımızın kapısına geldik. Bu toplantıları yapmakta ki amacımız doğrudan devletimizin vatandaşımıza ulaşmasını sağlamak. Ben böylesine yoğun bir katılım sağladığınız için özellikle sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerden beklentimiz yaşadığınız mahallenizle alakalı çeşitli ihtiyaçları ve sıkıntıları varsa bunları dinlemek, çözebildiklerimizi burada çözmek, çözemediğimiz sorunlar vardır, gün içerisinde zamanla çözülebilecek sıkıntılar vardır, bunları da hem bilmiş olmak hem değerlendirmek amacıyla geldik” dedi.

Belediye Başkanı Işık ise, mahalle muhtarı ve vatandaşların taleplerini ellerinden geldiği kadarıyla yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Işık, bugüne kadar Yatağan Belediyesi’nin Akyol Mahallesi’nde hayata geçirdikleri hizmetleri ve hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.