Kaymakam Çiçek, Yatağan Halkının Sorunlarını Dinledi

Yatağan kaymakamı Hayrettin Çiçek, beraberinde Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ve birçok daire amiriyle birlikte mahallelerde vatandaşlarla toplantılar yapıp halkın sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor.Yatağan’da...

Kaymakam Çiçek, Yatağan Halkının Sorunlarını Dinledi

Yatağan kaymakamı Hayrettin Çiçek, beraberinde Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ve birçok daire amiriyle birlikte mahallelerde vatandaşlarla toplantılar yapıp halkın sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor.

Yatağan’da göreve başladığından beri kapılarını halka açan her sorunla ilgilenen bazı sorunları Ankara’ya giderek çözen, Yatağan kaymakamı Fahrettin Çiçek beraberinde Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, ve birçok daire amiriyle birlikte mahallelerde vatandaşlarla toplantılar yapıp halkın sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor.

Son olarak Konak Mahallesi toplantısı Açık Pazar Yerinde Ercan’ın kahvesinde yapıldı toplantıda, Konak Mahallesi muhtarı Gülgün Arslan’da hazır bulundu.

Çiçek burada Yaptığı konuşmada; ‘İlçeye atanalı uzun zamandır Bilindiği üzere Hükümetin ve İçişleri bakanlımızın talimatları doğrultusunda, halkla buluşma günleri düzenliyoruz. Sizler huzur içinde olursanız bizler mutlu oluruz. Burada hem tanışacağız hem de sorunlarınızı dinleyeceğiz bu toplantılarımız aynı zamanda güvenlik toplantılarıdır’ dedi.

Burada sorular üzerine söz alan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; ‘Konak Mahallemizde kanalizasyon, Telekom, doğalgaz ptt gibi alt yapı sorunları bitti. 2018 yılanda İlçede doğalgaz gelmeyen yer kalmayacak. Eksiklerimiz varsa eleştirilerinizi bekliyorum. ’ dedi.

Mahalle halkı genel olarak Açık Pazar yerine yeni bir tuvalet yapılmasını ve yağmur suları için drenaj istedi. Diğer vatandaşların dile getirdiği sıkıntılar da tek tek not alındı.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.