Kaymakam başarılı polisleri ödüllendirdi

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polisler arasından görevlerini yerine getirirken üstün başarı ve gayret gösteren Başkomiser Erkan Ak ve Başpolis Memuru Gazi Yurtaydın 'ı ödüllendirdi.Muğla...

Kaymakam başarılı polisleri ödüllendirdi

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polisler arasından görevlerini yerine getirirken üstün başarı ve gayret gösteren Başkomiser Erkan Ak ve Başpolis Memuru Gazi Yurtaydın 'ı ödüllendirdi.

Muğla 'nın Menteşe İlçesi 'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polislerin görevleri esnasında motivasyonlarının arttırılarak görev kalitesinin arttırılması amacıyla başarılı polisler ödüllendirilmesine devam ediliyor.Bu bağlamda ilk olarak geçtiğimiz günlerde Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 3 polis memuru ve komiser ödüllendirilmişti. Bu kez de 1 başkomiser ve 1 başpolis memuru ödüllendirildi.

Menteşe İlçe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın makamında gerçekleştirilen törende Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polisler arasından görevlerini yerine getirirken üstün başarı ve gayret gösteren Başkomiser Erkan Ak ve Başpolis Memuru Gazi Yurtaydın 'a başarı plaketleri takdim edildi. Başarılı polislere başarı plaketlerini Kaymakam Caner Yıldız takdim ederken törende Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi Amiri Komiser Adil Haçan da hazır bulundu.

Menteşe İlçesi 'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polislerin görevleri esnasında motivasyonlarının arttırılarak görev kalitesinin arttırılması amacıyla gerdekleştirilmekte olunan başarılı polislerin ödüllendirilmesinin ileriki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.