Kaylı güven tazeledi

Dalaman İş Adamları Derneği’nin (DİAD) 1. olağan genel kurulunda Kurucu Başkan Ercan Kaylı oy birliği ile yeniden başkan seçildi.DİAD’ın tek liste ile gidilen olağan genel kurulda verilen bir önerge ile Divan Başkanlığı’na...

Kaylı güven tazeledi

Dalaman İş Adamları Derneği’nin (DİAD) 1. olağan genel kurulunda Kurucu Başkan Ercan Kaylı oy birliği ile yeniden başkan seçildi.

DİAD’ın tek liste ile gidilen olağan genel kurulda verilen bir önerge ile Divan Başkanlığı’na Erdoğan Karakuş, Kâtip Üyeliklere ise, Mumer Tuncer ile Nevzat Aykoç seçildi.

Dalaman İş Adamları Derneği’nin Olağan Genel Kurul Kongresine; Kaymakam Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Hava Limanı Emniyet Müdürü İsmail Yenigelen, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı (MUTSO) Bülent Karakuş, Emekli Albay Ziya Özkütük, İlçe Müftüsü Selahattin Bozkurt, Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar, Yapı Kredi Bankası Müdürü Meltem Maral, Petrol Ofisi Müdürü Hasan Öztürk, Ünifiri Müdürü Hakan Sert, Ticaret ve Sanayi Odası Ortaca Temsilcisi Sedat Turcer ve Dalaman İş adamları Derneği üyeleri ile siyasi parti temsilcileri kongrede yer aldı.

Kongrede konuşan kurucu başkan Ercan Kaylı; “Bir kimliğin, bir tarzın oluşması belli bir zamanı alır. Belli bir geleneğin oluşması da bazı dönemeçlerden geçilmesi ile olur. Biz kurucu üyelerimizle bundan yaklaşık 4-5 ay önce Dalaman İş Adamları Derneğimizi kurduk. Hedefimiz ilçemizde sosyal ekonomik, kültürel yönden birlik ve beraberliği sağlayarak her kulvarda kazanan Dalaman’ı yaratmaktır. Bunun için yola çıktık. Hiçbir siyasi ve maddi amaç gütmedik. Dalamanımızı daha ileriye götürebilmek Türkiye ve dünya üzerinde Dalaman’ı tanıtmak için büyük gayretler sarf etmemiz gerektiği bilinci içerisindeyiz.” Dedi.

Yapılan seçim sonucu yeniden başkanlığa seçilen Ercan Kaylı’nın yönetimi şu isimlerden oluştu: İsmet Akdeniz, Kazım Demir, Emin Kaya, Ekrem Yaşar, Çetin Özkan ve Bayram Gök seçilirken, Denetim Kurulu Üyeliklerine ise, Cemil Türk, Serkan Karabıyık ve Şefik Oğuz.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.