Kayacık güven tazeledi

Muğla Veteriner Hekimler Odası 9 olağan genel kurulunu Muğla Sanayi ve Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.Genel kurula CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı...

Kayacık güven tazeledi

Muğla Veteriner Hekimler Odası 9 olağan genel kurulunu Muğla Sanayi ve Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Genel kurula CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Songül Topal, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, Sanayi ve Ticaret Müdürü Haydar Ökten, AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, MHP Muğla İl Başkanı Osman Güven, Emlakçılar Derneği Başkanı Ziya Ercan ve veteriner hekimler katıldı.

Divan Başkanlığını Muğla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Songül Topal’ın yaptığı kongrede konuşan Oda Başkanı Yusuf Kayacık, Türkiye’de veteriner hekimlerin halen daha baytar olarak ifade edilmesi kendilerine verilen önemin göstergesi olduğunu söyledi. Kayacık, “Bugün burada gösterilen katılım ilgi beni mutlu etti. Veteriner hekimlerin yaşadıkları sıkıntılar elbette ki var. Oda olarak tüm üyelerimizin sıkıntılarını çözmek için gayret sarf ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.