Kavaklıdere Milli Eğitim Müdürü göreve başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde İnşaat Emlak Şube Müdürü iken başarılı çalışmalara imza atan Mehmet Yılmaz, Kavaklıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç...

Kavaklıdere Milli Eğitim Müdürü göreve başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde İnşaat Emlak Şube Müdürü iken başarılı çalışmalara imza atan Mehmet Yılmaz, Kavaklıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve Müdür Yardımcısı Ramazan Sarıhan’ın da katıldığı devir teslim töreniyle yeni görevine başladı. Yılmaz, daha önce de uzun yıllar Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapmıştı.

İsmail Cazağ’dan görevi teslim alan Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Kavaklıdere Kaymakamı Sayın Doğan Kemelek’i makamında ziyaret etti.

Mehmet Yılmaz göreve başlama mesajında “Doğum yerim olan şirin ilçemiz Kavaklıdere’de göreve başlamanın onurunu yaşıyorum. Bu kutsal görevin gururunu taşımaktayım ve büyük bir sorumluluk olduğunun bilincindeyim. Görevi devraldığım Sayın İsmail Cazağ kardeşime yaptığı çalışmalar için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yılmaz, “Sayın Kaymakamımız önderliğinde; yönetici, öğretmen ve bütün mesai arkadaşlarımızla, el ele, gönül gönüle vererek ilçemizdeki eğitim başarısını daha üst seviyelere çıkaracağımıza inancım tamdır. Alın teriyle bakırı işleyen ustaların memleketi Kavaklıdere’mizi, eğitimdeki başarılarıyla da en güzel şekilde tanıtacağımıza canı gönülden inanıyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 179 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.