KARİA YOLU BÜYÜLEDİ

MUTSO ailesinin de aralarında bulunduğu 156 kişilik bir ekip Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Karia Yolu’nda yürüdü.38. Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Muğla Ticaret ve Sanayi...

KARİA YOLU BÜYÜLEDİ

MUTSO ailesinin de aralarında bulunduğu 156 kişilik bir ekip Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Karia Yolu’nda yürüdü.

38. Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından düzenlenen, Karia Yolu Değirmendere Kanyonu’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, MUTSO Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan ve Mehmet Dişcigil, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı doğa yürüyüşüne çok sayıda vatandaş ve Muğla Belediyesi Masa Tenisi Kulübü öğrencileri de eşlik etti. Doğa yürüyüşünde öncülüğü Muğla Dost Doğa Sporları ve Tenis Kulübü gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde Saburhane Meydanı’ndan başlayan yürüyüş Değirmendere Kanyonu’nda devam ederek Şelale’ye kadar sürdü. 4 km gidiş 4 km dönüş olarak belirlenen toplam 8 km’lik güzergâh, eşsiz manzarası ve temiz havasıyla yürüyüşçüleri büyüledi.

Karia Yolu Değirmendere Kanyonu’nda gerçekleştirilen yürüyüşe aralarında MUTSO personelinin de yer aldığı 156 kişilik bir ekip katıldı.

 

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.