Karanlıkta can kurtarma mücadelesi

Yatağan Dipsiz yolunda uçuruma yuvarlanan aracın altında ayağı sıkışan kişi, Jandarma, 112 ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Yatağan İtfaiye grup amirliği ekipleri, vatandaşların katılımı ve olay yerine gelen vinç...

Karanlıkta can kurtarma mücadelesi

Yatağan Dipsiz yolunda uçuruma yuvarlanan aracın altında ayağı sıkışan kişi, Jandarma, 112 ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Yatağan İtfaiye grup amirliği ekipleri, vatandaşların katılımı ve olay yerine gelen vinç yardımıyla çıkarıldı.

Edinilen Bilgelere göre, Taner Gökseli yönetimindeki 48 TF 045 plakalı özel otomobil Dipsiz mevkiinden Yatağan yönüne seyir halindeyken, 60 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kaza sonunda araç sürücüsü ve yolculardan S.G. yara almadan kurtulurken, araçta ki yolculardan M. G. Nin ayağı aracın altında kaldı. Akşam karadıktan sonra olan kazada aracın altında ayağı sıkışan kişi, Jandarma, 112 ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Yatağan İtfaiye grup amirliği ekipleri ve vatandaşların yoğun gayretiyle ve vinç yardımıyla çıkarıldı. Ayağı sıkışan yaralı ambulansla Yatağan Devlet hastanesinde redavi altına alınırken diğer kişilerde tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi.

Karanlık ve ormanlık alan olması dolaysıyla ekipler hayli uğraş gösterdi. Araç vinçle çıkarılırken kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.