Kapiz, grubu değerlendirdi

Ligde gelecek sezon 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Muğlaspor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Muğlaspor’un bu sezon çok zor bir grupta mücadele edeceğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı...

Kapiz, grubu değerlendirdi

Ligde gelecek sezon 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Muğlaspor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Muğlaspor’un bu sezon çok zor bir grupta mücadele edeceğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, grupta deplasmanların çok uzak olmasının maliyetleri çok yükselteceğini kaydetti.

3. Lig ekiplerinden Muğlaspor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Yeşil beyazlı kulübün bu sezon mücadele edeceği 3. Lig 3. Grubu değerlendiren Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, özellikle uzak deplasmanların çokluğunun ulaşım maliyetlerini arttıracağını belirtti. 3. Grubun çok zor bir grup olduğunu dile getiren Başkan Kapiz, ‘Takımımız geçtiğimiz pazartesi gününden itibaren kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Transfer çalışmalarımızda Muğlaspor’a maddi manevi olarak uygun isimleri tercih ettik. Önümüzdeki sezon zorlu bir grupta mücadele edeceğiz. Grupta çok ciddi para harcayan kulüpler var. Türkiye’nin dört bir yanına deplasmana gideceğiz. Deplasmanların uzak oluşu ulaşım ve konaklama giderlerini arttırıyor. Bu nedenle büyük Muğlaspor ailesinin ilgi ve desteklerini bekliyoruz. Muğlaspor’umuz şehrin en büyük marka değeri. Bizde bu değeri yaşatmak ve tüm Türkiye’ye tanıtmak için yoğun çaba sarfediyoruz’ dedi.

Seçmeler 13 Temmuz Cuma günü

Muğlaspor Kulübü yeni sezon için yetenekli futbolcuları tespit etmek ve bünyesine kazandırmak için futbolcu seçmelerini 13 Temmuz 2018 cuma günü saat 18.00'da gerçekleştirecek.

1994 ve 2001 yılları arası doğumlu futbolcuların katılabileceği seçmelere Türkiye'nin her yerinden büyük ilgi beklediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Erol Kapiz, seçmelere katılmak isteyen futbolcuların kulübün 0-252-214 25 00 ve kulüp müdürünün 0-554 341 78 41 numaralı telefonlarından bilgi alıp kayıp yaptırabileceğini söyledi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.