Kantincilerin etkinlikleri sürüyor

Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği, dernek çalışmalarının yanında başta öğrenciler ve çocuklar olmak üzere çeşitli sosyal ve kültürel projelerini sürdürüyor.Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği kurulduğu...

Kantincilerin etkinlikleri sürüyor

Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği, dernek çalışmalarının yanında başta öğrenciler ve çocuklar olmak üzere çeşitli sosyal ve kültürel projelerini sürdürüyor.

Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği kurulduğu ilk günden beri geleceğimiz çocuklarımız diyerek çıktığı yolda çocuklar için her geçen gün çocukların gelişimine yardımcı olabilmek adına yeni bir adım atıyor. Geçtiğimiz günlerde çocuklara geçmişte sokaklarda oynanan oyunları içeren bir ‘’çocuk oyunları etkinliğini’’ gerçekleştiren dernek, devamında ‘’40 mavi kapak 1 kitap’’ diyerek proje kapsamında 250 adet kitap dağıtarak çocukları teknolojiye hapsolmaktan kurtarmayı hedefleyerek projeyi gerçekleştirdi.

Dernek şimdi de çocukların resime olan ilgisini artırmak için Türkiye çapında bir resim yarışması düzenlenmesine katkı sağlayarak hedefini her geçen gün daha ileriye en iyiye götürmeyi hedefliyor.

Dernek Başkanı Gökhan Yıldırım; “Dernek olarak kuruluş amaçları doğrultusunda her gün yeni bir proje ile geleceğimiz çocuklarımız diyerek daha iyi işlere ve daha büyük başarılara imza atacağız.”dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.