Kantincilerden Çölyak Hastası Çocuklara destek

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir araya gelen Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu üyeleri, Çölyak hastası çocuklara destek verecekler.Konuyla ilgili bir açıklama yapan Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf...

Kantincilerden Çölyak Hastası Çocuklara destek

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir araya gelen Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu üyeleri, Çölyak hastası çocuklara destek verecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Gökhan Yıldırım, Çölyak hastası çocukların her zaman yanında olduklarını belirtti.

Başkan Yıldırım; ”Bizler dernek üye kantinci esnafı olarak her zaman çocuklarımızı kendi çocuğumuz, kardeşimiz gibi gördük. Onların her sıkıntısına her derdine derman olmaya çalıştık. Yeri geldi çocuklarımızı hastaneye götürdük yeri geldi kendimiz tedavi ettik. Tüm kantinci esnafımız aldığı eğitimler sayesinde hepsi ilk yardım sertifikası sahibi ve bilinçlidir. Kantinci esnafı olarak bizler her zaman çocuklarımız için ne yapabiliriz düşüncesi içinde olduk Çölyak hastası çocuklarımız yeme içme konusunda diğer arkadaşlarının yanında biraz daha çekingen kalarak sıkılmakta ve utananlar olmakta ama onları bu duyguların yerine kendilerini daha özel hissedecekleri hale dönüştürmek maksadıyla kantin raflarımızda onlara özel ürünlerde desteğimizi verecek ve çocuklarımızı kazanacağız” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.