Kantinciler Federasyonu yarışmasında Muğla’dan derece

Geçtiğimiz günlerde Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği'nin bağlı bulunduğu Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen serbest konulu resim yarışmasına Muğla...

Kantinciler Federasyonu yarışmasında Muğla’dan derece

Geçtiğimiz günlerde Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği'nin bağlı bulunduğu Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen serbest konulu resim yarışmasına Muğla Merkez İMKB İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerinden Beren Alpar dereceye girerek ödül kazandı.

Beren Alpar ödülünü Okul Müdürü Hesna Bahar ve Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf Dernek Başkanı Gökhan Yıldırım’ın elinden aldı.

Ödül töreninde yarışmanın amacı ve kazanımları hakkında bilgi veren Yıldırım; “ amacımız çocuklarımızın internet ortamından bilgisayar bağımlılığından az bile olsa çocuklarımızın yeteneklerini keşfedecek ve onları daha güzel becerilere yönlendirerek çocuklarımızın daha özgüvenli yetişmeleri bilincini aşılamak.” dedi.

Yıldırım; “Herzaman dernek olarak dediğimiz ve benimsediğimiz gibi "Geleceğimiz Çocuklarımız" onlar için her zaman en iyisini yapabilmek için çalışmalarımız devam edecek.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.