Kansere Karşı Üzüm Çekirdeği ve Yeşil Çay Mucizesi

Bu haberde, yazar Eda Selda Şahin’in ‘Allı Turnam 1’ adlı kitabından bölümler yer almaktadır...GRAPE SEED EXTRACTÜzüm çekirdeği ekstresi=en güçlü antioksidan(KANSERE ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ MUCİZESİ)Son yıllarda çok ilgi...

Kansere Karşı Üzüm Çekirdeği ve Yeşil Çay Mucizesi

Bu haberde, yazar Eda Selda Şahin’in ‘Allı Turnam 1’ adlı kitabından bölümler yer almaktadır...

GRAPE SEED EXTRACT

Üzüm çekirdeği ekstresi=en güçlü antioksidan

(KANSERE ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ MUCİZESİ)

Son yıllarda çok ilgi çeken ve yaygın kullanıma sahip olan doğal bileşiklerden biridir. Çok güçlü antioksidandır, bu etki içerdiği kateşin ve epikateşinlere bağlıdır. Bu antioksidan bileşikler oligomerik proantosiyanidin (OPC) adıyla bilinirler. Ve çeşitli dolaşım sorunları için hem Avrupa’da hem de Amerika’da patentli olarak kullanılırlar. Grape Seed Extract, E vitamininden 50, C vitamininden 20 kat daha etkili bir antioksidandır. Vücuttaki diğer antioksidan vitaminleri de korur. C vitaminin bozulmasını engeller ve hücrelere girişini arttırır. Bağ dokusunu korur, cildin bütünlüğü ve esnekliğinin korunmasını sağlayan kolajeni dokuya bağlayıp stabilize eder. Deriye hasar veren faktörlere karşı koruma sağlar. Böylece derinin elastikiyetini sağlar. Yara iyileşmesini hızlandırır.

Grape Seed Extract’ın en önemli kullanım yeri damar koruyucu ve dolaşım destekleyicisi olarak kullanılmasıdır. Damar hasarına bağlı çeşitli problemlere karşı koruma ve tedavi sağlar. Kapillerde ki aşırı geçirgenliği azaltarak ödem, hemoroit ve varis gibi problemleri azaltır. Dolaşımları güçlendirip damarların korunmasında kolesterolü düşürmeye yardım ederek kalp hastalıklarından korur, kalp krizi riskini azaltır. Güçlü antioksidan özelliğiyle karaciğeri de korur.

Kullanım önerisi: Günde 1-2 kapsül tercihen yemeklerden sonra

Üzümün çekirdeğini ve kendisini ara ara anlatmıştım…

Son derece beyin dostudur…

Unutkanlık, zihnin açıklığı…

Sayılamayacak çok faydası vardır. Bilginize…

Eczacınızdan bulabilirsiniz.

Yoksa; Getirtebilirsiniz.

Solgar’ın ürettiği bir üründür

GREEN TEA LEAF EXTRACT

Yeşil çay güçlü doğal antioksidan koruyucu

ÇEŞİTLİ KANSER TÜRLERİNE FAYDALI

Yeşil çay (Green Tea) elde etmek için kullanılan geleneksel işlem genç çay yapraklarını ise yaprakların fermantasyona bırakılmasıyla elde edilir. Bu farklılık yeşil çaya kendine has kokusunu verir. Daha da önemlisi yapısında ki polifonilerin korumasını sağlar. Polifenöller hücresel zararlara karşı koruyucu güçlü antioksidanlardır. Yeşil çaydaki diğer önemli maddeler kataşinler, flörür ve fanenlerdir.

Yeşil çay çeşitli kanser türlerine ve kalp hastalıklarına karşı koruma sağlar. Çin’de yapılan geniş ölçekli bir çalışmada ara sıra da olsa yeşil çay içen kişilerin rektum, pankreas ve kolon kanserlerine yakalanma oranlarının içmeyenlerin çok altında olduğu bulunmuştur. Diğer bazı araştırmalarda elde edilen bulgular, yeşil çayın göğüs, mide ve cilt kanserlerinden de koruma sağlayabileceği şeklindedir. Ohio CWR üniversitesinde yapılan bir araştırmada, yeşil çayda bulunan antioksidan EGCG (epigodlocatechin gallate) maddesinin kanser hücrelerinin çoğalmasını önlediği bulunmuştur. Dikkat çekici olan bulgu, EGCG’nin normal hücrelere zarar vermemesidir. Japonya’da 1371 kişi üzerinde yapılan bir çalışmada yeşil çayın günlük kullanımının kalp hastalıklarına karşı koruma sağladığı rapor edilmiştir. Yeşil çay hem ekstre, hem de çay olarak oldukça güvenlidir. Ekstreler kafein içermediği için çaydan daha çok güvenlidir.

Kullanım önerisi: Günde 1-2 kapsül yemeklerden önce veya sonra alınabilir.

Eczacınızdan bulabilirsiniz.

Yoksa; Getirtebilirsiniz.

Solgar’ın ürettiği bir üründür

Ve dünyanın en büyük kanser başkenti Danimarka olduğunu biliyor muydunuz?

100 yıl önce en nadir hastalıklardan biri sayılan kanser hastalığında 20 yılda müthiş bir hızla kadınlarda %50 , erkeklerde %100 gibi artış gösterdi .

Kanser konusunda özellikle ailesinde bu hastalık görülen kişilerin dikkatli olması gerekiyor . Bu kişiler erken yaştan başlamak üzere sık sık kontrol ve testten geçmeli. Şimdiye kadar yapılan milyonlarca araştırma sonucunda kanserden korunmak için altın değerinde öneri şöyle .Bol Bol spor ;

Kesinlikle sigara içmeyin tütün kullanmayın eğer kullanıyorsanız derhal bırakın sağlıklı beslenin düzenli uyuyun. Derhal bırakın fiziksel olarak aktif bir yaşam seçin .Kırmızı et tüketimi , alkol tüketimi en aza indirin . meyve ,sebze ve bitki tohumlu (kuru baklagiller, mercimek ,pirinç dahil)besin maddeleri içeren bir diyet yapın kilonuzu dengede tutun. Vücut kütle endeksini altı ayda bir kontrol ettirin. Doktor kontrolünü ihmal etmeyin .

Güneşte kalma süresini en aza indirin . Bu arada zengin ülke halklarının ve fakir ülke halklarının yaşadığı kanserleri de farklı oluyor ,değişiyor. Ekolojik gıdalar tüketin…

Temiz hava ihtimali varsa köy hayatı değerlendirin… Aile ve yakın akrabalarda ;yaşanmışsa aman dikkat birey olarak… hepinizin o illetten kurtarma aşamanız var kendinizi son derece korumalısınız kanserle mücadele eden insanların , kullandıkları formülerin hepsini sizlerde kullanın ve kontrollerin sürekli yaptırın ! Kanser ölüme neden olan sebeplerin en başında geliyor. Akciğer , mide , karaciğer ,kolon ve meme kanserleri en çok ölüme neden olan kanserler arasında yer alıyor, ancak kanserlerin %30 u önceden engellenebilirken sigara ve tütün içki ürünleri kansere neden olan unsurların başında yer alıyor.

Devamı yarın…

Bu haber toplam 195 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.