Kadıköy’de 21 yıllık gelenek sürüyor

Seydikemer’e bağlı Kadıköy’de 21 yıl önce dönemin muhtarı Harun Büyükaydın önderliğinde başlatılan Kadir Gecesi İftar programı aynı coşkuyla devam ediyorBu yıl eski beldelerde iftar programları düzenleyen Seydikemer...

Kadıköy’de 21 yıllık gelenek sürüyor

Seydikemer’e bağlı Kadıköy’de 21 yıl önce dönemin muhtarı Harun Büyükaydın önderliğinde başlatılan Kadir Gecesi İftar programı aynı coşkuyla devam ediyor

Bu yıl eski beldelerde iftar programları düzenleyen Seydikemer Belediyesi, Kadıköy’de 21 yıl önce başlatılan iftar geleneğini unutmadı. Dönemin muhtarı Harun Büyükaydın önderliğinde köylülerin imece usulü ile başlattığı gelenek belde belediyesi olduktan sonra da bu kez belediye tarafından tertip edildi. Bu geleneği takip eden yeni ilçe belediyesi Seydikemer de Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatı ile coşku dolu bir iftar programına imza attı.

Eski cami yanında açık alanda yapılan ve yaklaşık 800 kişinin katıldığı iftar programına Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ile CHP İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Başkan Yakup Otgöz’ün Ankara’da olduğu için katılamadığı iftar sofrasında söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan önce başkanın selamını iletti ardından katılımcılara teşekkür etti.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.