Jandarma’dan kenevir operasyonu

Seydikemer İlçe J.K.lığı ekiplerince; Muğla İl Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Yerel Eylem Planı çerçevesinde Seydikemer ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 816 kök ekili vaziyette Hint Keneviri ve 750 gram esrar...

Jandarma’dan kenevir operasyonu

Seydikemer İlçe J.K.lığı ekiplerince; Muğla İl Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Yerel Eylem Planı çerçevesinde Seydikemer ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 816 kök ekili vaziyette Hint Keneviri ve 750 gram esrar ele geçirildi.

Seydikemer İlçesi Seki Beldesi Bekçiler Mahallesinde ikamet eden 3 kişinin, Pürenyakası mevkiine yasadışı kenevir bitkisi ekimi yaptığı tespit edildi. Adli makamlardan alınan arama kararı sonrasında şüphelilere ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada; 2 adet ruhsatsız av tüfeği ile bahçesindeki eski yıkık binaya ekili vaziyette toplamda, uzunluğu 372 kök keneviri bitkisi ve 705 gram Kubar esrar ele geçirildi.

Öte yandan yine Seydikemer İlçesi Bağlıağaç Mahallesinde ikamet eden 2 kişinin Kayacık mevkiine yasadışı kenevir bitkisi ekimi yaptığı tespit edildi. Şüphelilerin evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda da 444 kök keneviri bitkisi ele geçirildi.

5 şüpheli haklarında düzenlenen yasal evraklarla birlikte adli makamlara sevkedilirken, uyuşturucu maddeler imha edildi.

Muğla İl J.K.lığından yapılan açıklamada; toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde, başta gençler olmak üzere halkın sağlığını tehdit eden ve haksız kazanç sağlanan tüm kaçakçılık olayları ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.