Jandarmadan kaçak sigara operasyonu

Fethiye ilçesinde, jandarma tarafından yapılan operasyonlarda 120 kilogram işlenmemiş tütün, 30 bin doldurulmuş sigara, boş 40 bin makaron, elektrikli tütün sarma makinesi ve hava kompresörü ele geçirilirken bir kişi göz altına...

Jandarmadan kaçak sigara operasyonu

Fethiye ilçesinde, jandarma tarafından yapılan operasyonlarda 120 kilogram işlenmemiş tütün, 30 bin doldurulmuş sigara, boş 40 bin makaron, elektrikli tütün sarma makinesi ve hava kompresörü ele geçirilirken bir kişi göz altına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren İlçe jandarma Komutanlığı İstihbarat ve asayiş birimleri, Esenköy Mahallesinde bir evine operasyon düzenledi. Üç katlı evin çatı katında kaçak sigara imal edildiğini belirleyen ekipler evde arama yaptı. Yapılan aramada 120 kilogram işlenmemiş tütün, 30 bin doldurulmuş sigara, boş 40 bin makaron, elektrikli tütün sarma makinesi ve hava kompresörü ele geçirildi. Kaçak sigara imal ettiği iddiasıyla A.A.A (39) Jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.(İHA)

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.