Jandarma ve Emniyet’ten Yeni Başkan’a Ziyaret

Muğla İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Şubesi’ne kutlama ziyareti gerçekleştirildi.Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma...

Jandarma ve Emniyet’ten Yeni Başkan’a Ziyaret

Muğla İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Şubesi’ne kutlama ziyareti gerçekleştirildi.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Şubesi başkanlığını başarılı bir şekilde sürdüren Mehmet Akkuş, başkanlığı Kazım Altan‘a devretti. Bu nedenle Muğla İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Şubesi’ne bir kutlama ziyareti gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Kazım Altan ve diğer yöneticiler tarafından sıcak ve samimi ilgi ile karşılanan Muğla İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Jandarma Komutanı Sel ve Emniyet Müdürü Çetinkaya bundan önce olduğu gibi bundan sonra da dernek faaliyetlerini yürekten destekleyeceklerini dile getirdiler.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Şube Başkanı Kazım Altan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir önceki dönemde başarılı bir şekilde görevlerini yerine getiren dernek başkanı ve yöneticileri gibi kendilerinin de aynı başarı ile görevlerini yerine getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Altan; Muğla’da başta Muğla Valisi Sayın Esengül Civelek olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin dernek faaliyetlerine büyük destekler verdiklerini ayrıca dernek üyesi olan şehit ailelerine ve gazilere yürekten sevgilerini ilettiklerini belirterek herkese teşekkür etti.

Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelinin de hazır bulundukları ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi.

Sevil Oluç

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.