İzmir’de Muğlalılar buluşması

İzmir ilinde yaşayan Muğlalılar Derneği tarafından organize edilen Geleneksel Bahar Yemeği bu yıl 26 Nisan 2014 Cumartesi akşamı İzmir’de yapılıyor.Selçuk ilçesi Pamucak’ta bulunan Richmond Ephesus Resort Otel’deki etkinlik...

İzmir’de Muğlalılar buluşması

İzmir ilinde yaşayan Muğlalılar Derneği tarafından organize edilen Geleneksel Bahar Yemeği bu yıl 26 Nisan 2014 Cumartesi akşamı İzmir’de yapılıyor.

Selçuk ilçesi Pamucak’ta bulunan Richmond Ephesus Resort Otel’deki etkinlik hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Esat Karaöz şunları söyledi: “İzmir ilinde yaşayan Muğlalı hemşehrilerimiz arasında birlik, beraberlik ve dayanışma sağlamanın yanı sıra orta ve yüksek öğrenim gören gençlerimize destek vermek amacıyla 27 yıl önce kurulmuş olan Muğla ili Kültür ve Dayanışma Derneği olarak bu yıl 17. defa geleneksel buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Etkinliğin başarılı geçmesi için dernekteki  arkadaşlarla birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu gecemize İzmir’in yanı sıra çevre illerde ve Muğla’da yaşayan tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”

Geleneksel Bahar Yemeği’mize katılmak isteyen ve organizasyon hakkında bilgi almak isteyenler dernek görevlisi Erkan Demirel’den (Tel: 0533 238 13 15) bilgi alabilecekler.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.