İyi Parti'de Muhsin Erdem Başkan seçildi

İyi Parti Menteşe İlçe Başkanlığına Avukat Muhsin Erdem seçildi. İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ'ın Divan Başkanlığı yaptığı Menteşe İlçe kongresi İl Başkanlığı binasında yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde...

İyi Parti'de Muhsin Erdem Başkan seçildi

İyi Parti Menteşe İlçe Başkanlığına Avukat Muhsin Erdem seçildi. İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ'ın Divan Başkanlığı yaptığı Menteşe İlçe kongresi İl Başkanlığı binasında yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Avukat Muhsin Erdem'in Yönetim Kurulunda Haydar Elgin, Bayram Koyuncu, Hayati Akgün, Selami Günay, Zümrüt Dinçer, Osman Koçar, Bilal Ergül, Nafiyer Yaman, Mehmet Telli, Dilek Özmuk, Zülfiye Toprakçı, Fikri Demir, Meltem Dereli, Güner Kızılkaya, Ertuğrul Asar, Mehmet Yıldırım, Ahmet Aydın, Mehmet Kalfat, Şerif Yıldız, Osman Gökçe, Mesut Çoban, Mustafa Onay, Mehmet Arslan, Ferhat Şeker, Ümmü Gülsüm Esen, Haldun Önal, Mehmet Sönmez, Hüseyin Yıldırım, Meltem Şengül Kıryaman, Eser Öztürk, Ali Karaman, Yeliz Gökova ve Murat Arslan yer aldı.

Menteşe İlçe Başkanı Muhsin Erdem yaptığı teşekkür konuşmasında, " Kongreler siyasi partilerin düğünleri ve bayramlarıdır. 26 Aralık 2017 tarihinde almış olduğumuz Menteşe İyi Parti Kurucu İlçe Başkanlığı görevi sonrası zaman kaybetmeden kısa sürede üye kayıtlarımızı gerçekleştirdik. Şimdi de her siyasi görüşten, her meslek dalından, her mahalleden arkadaşlarımızı yönetimimize alıp kongremizi gerçekleştirdik. Çünkü biz İYİ Parti olarak, amacı vatan sevdası olan, yolu iyiden geçen, kul hakkı yememeye amaç edinmiş herkese kapımızı açtık. Bizler yönetim olarak 'özü ve sözü bir' bireyler olarak bu yola çıktık. Hiçbir zaman seçimle gelmiş olduğumuz bu görevde, başka siyasi partilerde olduğu gibi siyasi menfaatlerimiz iç in koltuğumuza yapışıp kalmayacağız. Siyasi oyunlar peşinde olmayacağız. Yapmış olduğumuz bu görevde başarısız olduğumuzu hissettiğimiz anda , bu görevi layıkıyla yapabilecek arkadaşlara görevimizi devretmeye daima hazır olacağız ve hazırız" dedi.

Bu haber toplam 597 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.