İstanbul’daki Muğlalılar buluştu

İstanbul’da faaliyet gösteren Muğlalılar Derneğinin, her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen Muğlalılar Gecesi, Portaxe Restaurant’ta gerçekleştirildi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) adına geceye katılan Yönetim...

İstanbul’daki Muğlalılar buluştu

İstanbul’da faaliyet gösteren Muğlalılar Derneğinin, her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen Muğlalılar Gecesi, Portaxe Restaurant’ta gerçekleştirildi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) adına geceye katılan Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’a eşi Nurten Karakuş ve kızı Özge Karakuş eşlik etti.

Geceye MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un yanı sıra, Muğla Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nurettin Demir ve Tolga Çandar, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet demir, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da aralarında bulunduğu 220 Muğlalı ve Muğla dostu katıldı. Muğlalılar Derneği Başkanı Metin Çalış ve Genel Sekreter Mustafa Ertürk başta olmak üzere tüm dernek üyeleri ve öğrenciler gecede ev sahipliğini başarıyla göğüslediler.

Muğlalılar Gecesi’nde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karakuş,  “İstanbul’da yaşayan Muğlalılar ile böyle bir gecede bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Derneğin sürdürdüğü çalışmaları yakından takip ediyorum ve önümüzdeki süreçte desteklerimizin karşılıklı olarak süreceğine inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Üniversite hayatlarını İstanbul’da geçiren Muğlalı öğrencilere burs sağlamak adına düzenlenen gecede, gerçekleştirilen açık arttırmada en yüksek ücreti ödeyen işadamı Engin Bayraktar ‘2014 İstanbul Efesi’ ilan edilirken gece renkli karelerle sona erdi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.