İstanbul Milletvekili Zeybek’ten Başkan Tokat’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gökhan Zeybek ve İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, tekrar Milas Belediye Başkanı seçilen Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek, tebriklerini ilettiler.Türkiye’nin önemli bir seçim atlattığını belirten...

İstanbul Milletvekili Zeybek’ten Başkan Tokat’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gökhan Zeybek ve İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, tekrar Milas Belediye Başkanı seçilen Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek, tebriklerini ilettiler.

Türkiye’nin önemli bir seçim atlattığını belirten Gökhan Zeybek, “Milas’ta da siz ve ekibiniz seçimlerden başarı ile çıktınız, bu anlamda sizleri kutluyor başarılar diliyorum” dedi.

Milas halkının tercihiyle 3’üncü kez Milas Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüğünü ifade eden Başkan Tokat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Bize oy veren, vermeyen bütün vatandaşlarımın emrinde olacağım.Büyükşehir Belediyemiz ile beraber güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

Gündeme dair değerlendirmelerin de yapıldığı ziyaretin ardından Başkan Tokat, Milletvekili Zeybek ve İl Başkanı Zeybekoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.