Işık’tan, TOKİ teşekkürü

Yatağan’a TOKİ konutlarının yapılmasının kabulü dolaysıyla açıklama yapan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; “Çok mutluyuz. Başta AK Parti Milletvekili Hasan Özyer olmak Üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum”...

Işık’tan, TOKİ teşekkürü

Yatağan’a TOKİ konutlarının yapılmasının kabulü dolaysıyla açıklama yapan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; “Çok mutluyuz. Başta AK Parti Milletvekili Hasan Özyer olmak Üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Yatağan’a TOKİ konutları yapılması için geçtiğimiz yıllarda Belediye Meclisimizin oy birliği ile kararı mevcuttur” diyen, Başkan Işık yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“2013 Mayıs ayında şahsım, Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday ve o zamanın MHP’li Belediye Meclis üyesi Ferhat Üstündağ ile müracaatımızı yaptık. Müracaatımız kabul gördü. Madenler Büyükalan mevkiinde Belediyeye ait 63 dönüm alan üzerine 198 tane 2+1 ve 84 tane 3+1 olmak üzere toplam 282 adet konut yapılacaktır. Bu sayede ilçemizde yaşayan dar gelirli vatandaşlarımız konut sahibi olacaktır. Başvurular kabul edilmeye başlamıştır. Çok mutluyuz. Başta AK Parti Milletvekili Hasan Özyer olmak Üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.