Işık: Bu yıl doğal gazsız yer kalmayacak

Dere Mahallesi doğalgaz istiyor haberimiz üzerine gazetemize konuşan Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, “2018 yılı sonuna kadar çok önemli bir mazeret olmadığı takdirde doğalgaz verilmeyen yer kalmayacak” dedi.Yatağan’ın...

Işık: Bu yıl doğal gazsız yer kalmayacak

Dere Mahallesi doğalgaz istiyor haberimiz üzerine gazetemize konuşan Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, “2018 yılı sonuna kadar çok önemli bir mazeret olmadığı takdirde doğalgaz verilmeyen yer kalmayacak” dedi.

Yatağan’ın yüzde 70’ine doğalgaz geldiği halde bazı semtlerine gaz verilmemiş olmasından dolayı doğalgaza kavuşmayan vatandaşlar sık sık bu talebini dile getiriyor. Doğalgaz olmayan yerlerde Yatağan kaymakamı Hayrettin Çiçek başkanlığında yapılan toplantılarda da aynı konu gündeme geriyor.

Vatandaşların bu talepleri üzerine gazetemize konuşan Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, 2018 yılı sonuna kadar çok önemli bir mazeret olmadığı takdirde doğalgaz verilmeyen yer kalmayacağını belirtti.

Işık; “Bilindiği üzere bu anlaşmalar belirli bir süre içerisinde bitecek şeklinde yapılıyor. Bu nedenle ve firma yetkilileriyle yaptığımız istişarelerle biliyoruz ki bu yılsonuna kadar Yatağan’da doğal gaza kavuşmayan ailemiz kalmayacak.” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.