Irgat ve Akalp aday adaylıklarını açıkladılar

Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Ali Irgat ve eski Maden-İş Şube Başkanı Ali Akalp’in CHP den aday adaylığını açıklamaları dolaysıyla Yatağan CHP İlçe binası önünde program düzenlendi.Önce Yeminli Mali Müşavir...

Irgat ve Akalp aday adaylıklarını açıkladılar

Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Ali Irgat ve eski Maden-İş Şube Başkanı Ali Akalp’in CHP den aday adaylığını açıklamaları dolaysıyla Yatağan CHP İlçe binası önünde program düzenlendi.

Önce Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Ali Irgat, CHP Yatağan İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla CHP’den Muğla milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Kendisinin Bozüyük Mahallesinden olduğunu belirten Irgat, hedefinin Meclise gidip Muğla’ya hizmet olduğunu belirtti.

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, CHP Yatağan İlçe Başkanı Kamil Genek, CHP’li belediye meclis üyelerinin katılımıyla düzenlenen basın açıklamasına çok sayıda partili iştirak etti.

AK Parti hükümetinin politikalarını eleştiren Irgat, AK Parti iktidarının, vatandaşlara kömür ve mutfak malzemeleri dağıtarak sosyal devlet anlayışını, sadaka devleti anlayışına dönüştürdüğünü savundu.  Irgat; “Bu gidişe dur demenin zamanı gelmiştir. Bizler 7 Haziran’da herkesi kucaklayarak, dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde partimizi iktidara taşıyacağız. Artık Yatağan’dan bir vekil çıkarma zamanı geldi.  Gelin bu sefer bu işi parti ayrımı yapmaksızın, tüm insanımızı kucaklayarak, el ve gönül birliği içerisinde birlikte başaralım. Başaralım ki, Yatağanımızı hak ettiği yerlere birlikte taşıyalım. CHP iktidarında taşeron işçiliği kalkacak, çiftçimizin, emeklimizin’ işçinin, memurun, esnafın yüzü gülecek işsizlik önlenecek, sosyal yardımlar iki katına çıkacak” dedi.

Ardından önce kendisini tanıtan Ali Akalp  şunları söyledi:” Bu gün Ülkeyi yöneten AK Parti  hükümetinin iç, dış politikası iflas etmiş komşularımızla sorunlu halle gelmiştir. Aydınlara Atatürkçülere inanılmaz saldırılar düzenlenmektedir. İşsizlik had safhaya çıkmıştır. İşçi, memur, emekli kaderine terk edilmiştir. Ben yıllarca Devlette çalışmış ve 10 yıl aralıklarla sendikacılık yapmış bir kişi olarak  ülkenin sorunlarını biliyorum.  Destek sizden hizmet benden”diye konuştu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.