İnternetten pırlanta satın almak artık çok kolay

İnternetten pırlanta satın almak artık çok kolayYüzük ölçünüzü bile internet üzerinden öğrenebileceğiniz bu dönemlerde satın aldığınız ürünlerin aynı gün kargo fırsatıyla size gönderilmesi mümkündür. Böylece...

İnternetten pırlanta satın almak artık çok kolay

İnternetten pırlanta satın almak artık çok kolay

Yüzük ölçünüzü bile internet üzerinden öğrenebileceğiniz bu dönemlerde satın aldığınız ürünlerin aynı gün kargo fırsatıyla size gönderilmesi mümkündür. Böylece görseller arasından seçerek beğendiğiniz ve istediğiniz yüzüğü satın alabilirsiniz.

Size teslim edilene kadar kargolanan tüm ürünlerin sorumluğulu Lizay Pırlanta güvencesi altındadır. Ayrıca iade ve değişim koşulları çerçevesinde satın aldığınız ürünü değiştirebilir veya iade edebilirsiniz. Bu harika koleksiyondan alınan herhangi bir ürünün iade ve değişim talebinin olacağını düşünmüyoruz. Ya kendinize ya da sevdiklerinize aldığınız bu tasarım harikalarını severek kullanacak veya kullandıracaksınız.

tektaş

tek taş yüzük

Eğer hediye edecek ve elinizde hediye edeceğiniz kişiye ait bir yüzük varsa yine işiniz çok kolay. Türkiye'nin en büyük pırlanta tektaş markalarından birisi olan Lizay Pırlanta'da binlerce yüzük modeli sizleri bekliyor.

Tektaş, tamtur, beştaş, fantazi yüzükler, elmas, yakut, zümrüt yüzükler ve tüm fantastik yüzük modellerini online olarak internet sitesinden satın alabilirsiniz. Ayrıca tektaş pırlanta kolye modellerine de bir göz atmanızı öneririm. Pırlanta modellerinin hepsi uluslararası sertifikalı ve 2 yıl garantili modellerdir. Lizay pırlanta tüm ürünlerini kendi tasarlayarak kendi bünyesinde imal etmektedir.

tamtur

tamtur yüzük

Anneler gününün yaklaştığı bu dönemde sizde annenize güzel bir hediye almak isterseniz Lizay Pırlanta'yı ziyaret ederek hediye seçeneklerine göz atabilir, istediğiniz bir modeli kredi kartına 4 ay taksit ile satın alabilirsiniz.

zümrüt yüzük

YAKUT yüzük

Lizay Online Alışveriş sitesi yenilenmesinin sebebi ile Nisan-Mayıs aylarında tüm ürünleri çok uygun fiyatlarla sizlere sunmaktadır. Tüm koleksiyona www.lizaypirlanta.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.