İnsanlık bu kadar mı öldü?

Fethiye’de kaldığı huzurevinde yaşama veda eden kimsesiz kadın Seydikemer’de imam ile birlikte belediye personelinden oluşan 7 kişi tarafından toprağa verildi.Fethiye Huzurevi'nde 83 yaşında hayata gözlerini yuman Ummuhan Semerci’nin...

İnsanlık bu kadar mı öldü?

Fethiye’de kaldığı huzurevinde yaşama veda eden kimsesiz kadın Seydikemer’de imam ile birlikte belediye personelinden oluşan 7 kişi tarafından toprağa verildi.

Fethiye Huzurevi'nde 83 yaşında hayata gözlerini yuman Ummuhan Semerci’nin cenazesi hiçbir yakını olmadığı için Seydikemer Belediyesi personeli tarafından defnedildi.

83 yaşında vefat eden Ummuhan Semerci’nin cenazesi Seydikemer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı cenaze arabasıyla Fethiye Huzurevinden alınarak Seydiler Mezarlığı'na getirildi. Cenazeye başta huzurevi yetkilileri olmak üzere hiçbir protokol üyesi katılmadı. Cenaze namazını sadece belediye cenaze ve sosyal hizmetlerde çalışan 5 personel ve eşi Fethi Semerci kıldı.

Merkez Cami İmam Hatibi Yasin Bildirici’nin kıldırdığı cenaze namazında ise bir vatandaş ve birkaç belediye personeli yer aldı. Hatip Yasin Bildirici'de bu duruma isyan ederek "Zengin birisi olsa belki yüzlerce kişi olurdu. Böyle kimsesi olmayanlara sahip çıkılmıyor. Sahip çıkılması gerekir" dedi.

Semerci'nin kendisi gibi huzurevinde kalan eşi Fethi Semerci ise, hayatta tek dayanağı olan eşini ebedi hayatına yollarken gözyaşlarını tutamadı. Cenazede Fethiye Huzurevi yetkilileri başta olmak üzere, Fethiye ve Seydikemer protokolünden hiç kimsenin katılmaması üzüntüye neden oldu.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.