İlklerin Kadınına Doğum Günü Yemeği

"Hocaların Hocası" lakaplı Prof. Dr. Nermin Abadan Unat'a Bodrum Belediyesi tarafından Ali Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde verilen yemeğe, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası...

İlklerin Kadınına Doğum Günü Yemeği

"Hocaların Hocası" lakaplı Prof. Dr. Nermin Abadan Unat'a Bodrum Belediyesi tarafından Ali Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde verilen yemeğe, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu ve Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ile sevenleri ve yakınları katıldı. Yemeğin ardından Prof. Dr. Nermin Abadan Unat'a sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Alkışlar eşliğinde doğum günü pastasını kesen Unat, duygusal anlar yaşadı. Bu sırada akıllı telefonu ile pastanın fotoğrafını çeken 93 yaşındaki Unat, teknolojiye olan ilgisiyle de herkesi şaşırttı.

Yazar, çevirmen, hukukçu, sosyolog, siyaset ve iletişim bilimci Prof. Dr. Nermin Abadan Unat aynı zamanda Türkiye'nin ilk kadın gazetecilerinden ve senatörlerinden biri.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.