İlk albümünü Kocadon’a hediye etti

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitim Yüksek Bölümü mezunu, Şişli Belediyesi Koro Şefi, kanun ve ses sanatçısı Özge Doğru, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret...

İlk albümünü Kocadon’a hediye etti

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitim Yüksek Bölümü mezunu, Şişli Belediyesi Koro Şefi, kanun ve ses sanatçısı Özge Doğru, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek ilk albümünü kendisine hediye etti. Doğru, "Bodrum ile ilgili yapmış olduğu başarılı çalışmalarını basından takip ettiğim Sayın Mehmet Kocadon ile tanışmayı çok istemiştim. Yapmış olduğum bu ziyarette kendilerine ayrıca Türk Sanat Müziği formatında olan ilk albümümü de hediye ettim. Kanun enstrümanını bizzat kendim icra ettiğim 'Bir İstanbul Esintisi' adlı albümüm, şu anda piyasada olmayan özel bir albümdür. Fakat Eylül ayında bu albümden seçeceğimiz ve başka eserlerin de yer alacağı yeni bir albüm çıkararak müzik marketlerde sanat müziği severlerle buluşturacağız. Konser vermek ve albümümden bir parçaya klip çekmek için Bodrum'u seçtim." dedi.

Ziyarette ayrıca İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Konservatuarı Temel Bilimler mezunu olan, sanatçı Özge Doğru'nun yakın arkadaşı ve merhum Cem Karaca'nın eşi şair ve bestekar İlkim Karaca da yer aldı. Karaca, arkadaşı Özge Doğru'nun dünyada ayakta kanun çalan ilk kadın sanatçısı olduğunu belirtti.

"Sanata ve sanatçıya desteklerimiz sürecek"

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da sanata ve sanatçıya her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Özge Hanım ile tanışmaktan büyük memnuniyet duydum. Ziyareti ve özel olarak çıkardığı ilk albümünü bana hediye ettiği için ayrıca kendisine çok teşekkür ederim." dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.