İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı

5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24. Maddesi gereğince idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenlenmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için gerekli tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak...

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı

5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24. Maddesi gereğince idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenlenmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için gerekli tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla İl İdare Şube Başkanları toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında gerçekleştirildi.

Menteşe Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Vali Esengül Civelek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Civelek, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu kamu hizmetlerini; etkin, hızlı, kaliteli bir şekilde yerine getirmek, kamu hizmetlerine erişimini sağlayabilmek, mevzuata uygun beklenti ve taleplerini çözüm odaklı hizmet anlayışı ile usul ve esaslar çerçevesinde yerine getirmek ve vatandaşlarımızın refah seviyesini, yaşam kalitesini iyileştirmek en önemli görevimizdir. “ dedi.

Muğla’da bulunan kamu kurumlarında vatandaş odaklı hizmet anlayışının yerleştiğini belirten Vali Civelek, “Vatandaş odaklı hizmet seferberliğimizi, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma sorumluluğumuzu, çalışma disiplini, üstün hizmet anlayışı içerisinde, kurumlar arası uyum, ahenkle; işbirliği, güç birliği içerisinde gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

Toplantıda; İmar Barışı ile ilgili Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili Veysel Şemsi Güner, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Hazırlıkları, ilin mevcut durumu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yatırımları hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.