İl genelinde Asayiş Uygulaması yapıldı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliği için 24 saat görev başında. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlükleri il genelinde Genel Asayiş Uygulaması gerçekleştirdi.İl genelinde her türlü...

İl genelinde Asayiş Uygulaması yapıldı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliği için 24 saat görev başında. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlükleri il genelinde Genel Asayiş Uygulaması gerçekleştirdi.

İl genelinde her türlü suç oluşumunun önlenmesi, kanun hakimiyetinin sağlanması ve suça karışmış kişilerin yakalanması amacıyla, 21:00-23:00 saatleri arasında eş zamanlı olarak İl ve İlçe giriş-çıkışları ile umuma açık iş yerlerinde yapılan uygulama sonucunda; asayiş yönünden 3 bin 775 kişinin GBT sorgulaması yapıldı ve çeşitli suçlardan aranan 11 şahıs yakalandı.

Ayrıca Trafik yönünden 627 aracın sorgulaması yapıldı, 26 araca trafik cezası işlemi yapıldı.

Öte yandan tüm umuma açık işyerlerinin kontrol ve denetimi de yapılırken; 30 işyerine değişik suçlardan idari para cezası uygulandı.

Yapılan denetimlerde; 1 Adet ruhsatsız silah, uyuşturucu madde de ele geçirilirken, vize süresi sona eren bir yabanca uyruklu kadın da sınır dışı edildi.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.