“ İktidar hizmet üretenleri engelliyor”

AK Parti Muğla Milletvekili, il başkanı ve meclis üyelerinin CHP’li belediyelere yönelik eleştirilerine cevap veren CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, iktidar partisinin hizmet üretenleri engellediğini ileri sürerek; “ 2010...

“ İktidar hizmet üretenleri engelliyor”

AK Parti Muğla Milletvekili, il başkanı ve meclis üyelerinin CHP’li belediyelere yönelik eleştirilerine cevap veren CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, iktidar partisinin hizmet üretenleri engellediğini ileri sürerek; “ 2010 seçimleri Muğla’ya hizmetle kazanılır. En pahalı TOKİ, tek paralı Göcek Tüneli ve yerel hizmetleri engelleyerek değil.” Diye konuştu.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, iktidar milletvekilli, il başkanı ve meclis üyelerinin başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere CHP’li yerel yönetimlere eleştirilerine sert bir şekilde cevap verdi.

Alban; “Muğla’da en pahalı TOKİ evlerini ve Türkiye’nin tek paralı tünelini yapan iktidar Büyükşehrin hizmetlerini engelleyerek 2019 hayalleri kurmaktadır.” dedi.

Alban; “Ülkemizde adalet için, özgürlükler için, demokrasi için bir ülkenin ana muhalefet partisi 23 gündür yollardaysa ve bu yürüyüşe ülkenin dört bir yanından her kesimden destek geliyorsa Türkiye iyi yönetilmiyor demektir. Ülkemiz ve Muğlamız için milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız mesai saati gözetmeden çalışıyor, hizmet üretiyor. Ne yazık ki siyasi başarısızlıklarını farklı yollardan örtmeye çalışan iktidar gerçekten hizmet üretenlere de iktidarını kullanarak engel olmaktadır. Bunun en somut örneğini Bodrum ilçemize Büyükşehir Belediye’mizin bütün izinleri alarak kazandırmaya çalıştığı Katı Atık Düzenli Depolama tesisinin yapımının engellemesinde yaşadık. İktidar milletvekilinin tesis yapılacak alana basınla giderek ağaçlar kesiliyor daha sonra da tarihi eser bulundu gibi iddiaları ile yüklenici firmaya devri yapılan alanda çalışmalar durdurulmuştur. Bütün bu engellemelere rağmen Büyükşehir Belediyemiz Bodrum ilçemizde Katı Atık Düzenli Depolama tesisini yapmak için Orman Bölge Müdürlüğü’ne iki alan için daha başvurmuş bu talepleri de geri çevrilmiştir.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum’da Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi ile ilgili ne yazık ki Büyükşehir Belediye’mizi suçlayan ve Muğla’da yaşayan vatandaşlarımızın bilgisi, hafızası ile deyim yerindeyse alay eden bir açıklama daha yapmıştır. İktidarının amacını da açıklamasında itiraf eden milletvekili 2019 yerel seçimlerini Bodrum Katı Atık Tesisi ile kazanacaklarını söyleme gafletinde bulunmuştur. Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum ilçemiz için hayati önem taşıyan tesisi yapmak için tekrar yaptığı başvurulardan bahsetmeyen milletvekili sözde çevreci olmadıklarını çevre konusunda duyarlı olduklarını söylemiş.

Özellikle turizm beldelerimizde çıkan orman yangınlarından sonra bu alanları ağaçlandırmak yerine yandaşlara verilen alanları sayın milletvekilimize hatırlatmak gerekir. Bodrum Güvercinlik’teki otel gibi. Bodrum ve Muğla için kaybedilen zamanın her saniyesi hayati önem taşımaktadır.

Katı Atık Düzenli depolama tesisi yapılmadığı için kaybedilen ağaçlardan, yaşanan yangınlardan, solunan kirli havadan, Bodrum gibi dünya incisi ilçemizin turizmde kaybettiği prestijden amaçları siyasi rant olanlar sorumludur. 2019’da Büyükşehir’i Bodrum Katı Atık Tesisi ile kazanacağına iddia edenlere Muğla’da 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçe belediyelerinde 13’de 13 yapacağımızı söylemek isterim.

Muğla’nın ödediği vergilere, ürettiği ekonomik değerlere rağmen Muğla’ya paralı tünel, en pahalı TOKİ’yi yapanlar, Büyükşehir hizmetlerini engelleyenlere gereken cevabı vatandaşlarımız sandıkta demokratik yollarla verecektir. Katı Atık Düzenli Depolama tesisi gibi hizmetler Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundadır, bu sorumluluğun bilincinde olarak bütün yasal başvurularını yapan bu hizmeti Muğla’ya kazandırmak için çabalayan Büyükşehir Belediye’mize herkesin destek vermesi gerekmektedir ki buna Muğla’nın oyları ile meclise giden milletvekillerimiz dahil, aksi takdirde gölge etmesinler başka ihsan istemez.Muğlamıza ve İlçelerimize yapılan hizmetleri engellemek, engellemeye çalışmak hiç kimseye yarar getirmez, tam aksine Muğlamıza hizmet etmeli ve hizmet edenleri de desteklemeliyiz.” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekilinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet için başlattığı yürüyüşe terör örgütü ile yürüyor benzetmesi yapmasına da cevap veren CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; “Bu anlayışa göre; Referandumda hayır verenler terörist, adalet yürüyüşüne katılanlar terörist, kısaca iktidara karşı muhalefet eden herkes terörist. Ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyen binlerden, gerçeklerden korkanlar bu yürüyüşü Habur rezaleti ile karıştırmasınlar.”diye konuştu.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.