İkizleri doğmadan babaları öldürdü!

Seydikemer ilçesinde adeta akılları durduran olayda 2 kurşunla 3 cinayet 1 intihar gerçekleşti. Ercan Durmaz adlı şahıs eşi Nezahat Durmaz ile tartıştığı sırada kontrolünü kaybetti. Av tüfeği ile ateş ederek eşini öldüren...

İkizleri doğmadan babaları öldürdü!

Seydikemer ilçesinde adeta akılları durduran olayda 2 kurşunla 3 cinayet 1 intihar gerçekleşti. Ercan Durmaz adlı şahıs eşi Nezahat Durmaz ile tartıştığı sırada kontrolünü kaybetti. Av tüfeği ile ateş ederek eşini öldüren Ercan Durmaz daha sonra tüfeği kendisine ateşleyerek intihar etti. 7 aylık hamile olan Nezahat Durmaz’ın cansız bedeni hastaneye kaldırılarak karnındaki ikiz bebekler kurtarılmaya çalışıldığı fakat başarılı olunamadı. İkiz bebeklerin ölümüne daha doğmadan anne karnında babaları sebep oldu.

Seydikemer ilçesinde, ziyarete gittiği kayınpederinin evinde eşiyle tartışan şahıs, ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile eşini öldürüp intihar etti.

Olay, önceki gün saat 17.00 sırasında Seydikemer’e 35 kilometre uzaklıkta bulunan Kayacık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de yaşayan ve bir otelde aşçılık yapan Ercan Durmaz (31), 1 yıl önce Nezahat Durmaz (30) ile evlendi. Bugün sabah saatlerinde ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile karısıyla birlikte Kayacık Mahallesi’nde ikamet eden kayınpederi Bayram Aslan’ı ziyarete gelen Ercan Durmaz, öğleden sonra bilinmeyen bir nedenle eşiyle tartışmaya başladı. Ev halkının bahçede oturduğu sırada içeriye giren çiftin tartışması kavgaya dönüştü. Odada asılı olan av tüfeğiyle eşi Nezahat Durmaz’ın başına ateş ederek öldüren öfkeli koca, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Bebekler kurtarılamadı

İçeriden gelen iki ele silah sesiyle büyük bir panik yaşayan çiftin yakınları, içeriye girdiklerinde karı kocayı kanlar içinde buldu. Olayın haber verilmesi üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekipleri, çiftin öldüğünü belirledi. 7 aylık iki bebekleri kurtarmak için anneye yoğun müdahalede bulunan sağlık ekipleri, tüm çabalarına rağmen bebekleri de kurtaramadı.

Olaya şahit olan ve acı haberi alır almaz adrese gelen Durmaz çiftin yakınları, sinir krizi geçirdi. Çiftin cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıpa gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.