İkiz Kuleler, Ormanspor’da

Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Muğla Ormanspor Basketbol Takımı pota altına yaptığı 3 önemli transferle ligde iddialı olacağının sinyallerini verdi.Muğla Ormanspor Kulübünde gerçekleştirilen törenle Süper Lig...

İkiz Kuleler, Ormanspor’da

Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Muğla Ormanspor Basketbol Takımı pota altına yaptığı 3 önemli transferle ligde iddialı olacağının sinyallerini verdi.

Muğla Ormanspor Kulübünde gerçekleştirilen törenle Süper Lig Temsilcilerinden Royal Gaziantep’ten 2.08 lik Ayberk Güleryüz’ü, Artvin Belediyespor’dan 2.08 boyunda Semih Yalçınkaya’yı ve Antalya Kepez Belediye’den forvet Enes Pehlivan’ı renklerine bağladı.

2.08’lik iki oyuncunun arasında objektiflere poz veren Muğla Ormanspor Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Dikici; “ İkiz kulelerimiz bu sene lig de önemli işler yapacak.” dedi.

Bu sene transfere biraz geç başladıklarını söyleyen Dikici; “Ne olursa olsun emin adımlarla hareket ettik. İçimize sinen önemli oyuncuları transfer ediyoruz. Bunun hayli isabetli bir karar olduğunu da görüyoruz. 2 oyuncu daha alacağız ve takımımız 11 Ekim’de Fethiye’de kampa girecek. Bu sene ligde önemli işler yapacağımıza inanıyorum.” Diye konuştu.

İmza törenin ardından konuşan Royal Halı Gaziantep spordan transfer edilen Ayberk Güleryüz; “Muğla Ormanspor önemli bir takım ben ve eşim Muğla’yı ve doğasını seviyoruz. İnşallah takım arkadaşlarımızla güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum.” dedi.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.