İEEE Bölge Toplantısı gerçekleşti

Dünyanın en büyük mühendislik organizasyonu IEEE’nin Türkiye Temsilciliği kapsamında düzenlenen Ege Bölge Toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde gerçekleştirildi.Ülkemizde ve dünyada çeşitli üniversitelerde topluluklar...

İEEE Bölge Toplantısı gerçekleşti

Dünyanın en büyük mühendislik organizasyonu IEEE’nin Türkiye Temsilciliği kapsamında düzenlenen Ege Bölge Toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Ülkemizde ve dünyada çeşitli üniversitelerde topluluklar halinde etkinlikler düzenleyen öğrenci topluluğu IEEE, 17. Bölge Toplantısı’nı gerçekleştirmek üzere Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin ev sahipliğinde bir araya geldi. IEEE öğrenci kolu tarafından gerçekleştirilen toplantıya 15 farklı üniversiteden 450 öğrenci katıldı.

Öğrenci Kolu Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Müftüoğlu öğrencilerin ve akademisyenlerin toplantıya büyük ilgi gösterdiğini belirterek, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişçigil, Evreka Kurucu Ortağı ve CEO’su Umutcan Duman ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Akın Taşçıkaraoğlu’na teşekkür etti.

Toplantıya 30 kişilik büyük bir ekiple hazırlandıklarını söyleyen IEEE Ege Bölge Toplantısı Etkinlik Koordinatörü Berke Altınsoy, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, GÜRİŞ, Disolar Enerji, Kıyanç İnşaat, BTN İnşaat ve Süleyman Reyhan Pastanesi’nin organizasyon boyunca kendilerine destek olduğunu ifade etti.

Temelleri 1864 yılında Alexandre Graham Bell ve Thomas Alva Edison tarafından atılan bu organizasyon, dünyanın en önemli standart belirleyicisi ve makale yayın organı olarak biliniyor.

Bu haber toplam 207 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.