İdil Biret Stratonikeia’da konser veriyor

Dünyaca ünlü piyano sanatçısı İdil Biret Yatağan Stratonikeia Antik Tiyatroda konser verecek.Muğla Büyükşehir Belediyesinin yaz etkinlikleri çerçevesinde tüm İlçelerde düzenlediği etkinlikler kapsamında dünyaca ünlü piyano...

İdil Biret Stratonikeia’da konser veriyor

Dünyaca ünlü piyano sanatçısı İdil Biret Yatağan Stratonikeia Antik Tiyatroda konser verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin yaz etkinlikleri çerçevesinde tüm İlçelerde düzenlediği etkinlikler kapsamında dünyaca ünlü piyano sanatçısı İdil Biret Yatağan Stratonikeia Antik Tiyatroda konser verecek.

31 Temmuz akşamı düzenlenecek etkinlik için, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Özgür Akdağ, Büyükşehir Belediye Orkestrası Şefi Münif Akalın, Stratonikeia Kazı Başkanı Prof.Dr. Bilal Söğüt, Yatağan Stratonikeia Antik Tiyatroda incelemelerde bulundu ve konser için görüş alışverişi yaptılar.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; “Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’e ve bu etkinlikte tüm emeği geçecek olanlara çok teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğimiz gibi turizm sadece güneş deniz kum değildir. Gelmiş geçmiş tüm medeniyetlerin izini taşımanın yanı sıra doğal güzelliği ve Dünyanın en büyük mermer kenti olma özelliği taşıyan Stratonikeia antik kent artık her geçen gün yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir ziyaretçi sayısı artmaktadır.”dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.